FAQ

BEZORGEN & AFHALEN

Uw bestelling wordt GRATIS VERZONDEN voor bestellingen boven de € 50,-. Onder de € 50- betaalt u € 6.75 verzendkosten.

Bestelling naar het buitenland? Bij het afrekenen van uw bestelling ziet u tegen welk tarief u kunt verzenden naar landen binnen de EU. Wij verzenden geen bestellingen buiten de EU.

In uw winkelmandje kunt u zien welke bezorgopties u vandaag kunt kiezen. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.
Bezorgoptie Bezorgmoment Kosten
Thuisbezorgd De volgende dag, op werkdagen voor 23.45. Gratis vanaf € 50*

Onder de € 50,- betaalt ​€ 6.75

Wij versturen onze pakketten met PostNL, wanneer u niet thuis bent wordt uw pakket bij de buren afgeleverd of bij een afhaalpunt achtergelaten. Hiervan ontvangt u bericht in uw brievenbus. Indien uw pakket door de brievenbus kan dan versturen wij uw pakket met DH

U verwacht een pakketje maar deze is niet geleverd door ons. Dat is vervelend, maar geen zorgen. Check eerst de onderstaande punten:
Check de Track & Trace code van het pakket
In de verzendbevestiging treft u de Track & Trace code aan. Controleer via deze link op de Track & Trace pagina of de tijdvakindicatie van de levering mogelijk is verschoven.
Check het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat u heeft ingevuld?
Check uw brievenbus
Heeft u een Niet thuis-bericht ontvangen? Mogelijk is uw pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Mocht u dan alsnog geen pakket ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Op de dag van verzending ontvangt u van ons een e-mail om uw bestelling te kunnen traceren. Deze mail wordt uiterlijk om 00:00 in de nacht verstuurd. Controleer of deze mail niet in uw spam box terecht is gekomen.

U kunt op de afrekenpagina een apart afleveradres kiezen.