Bij Gold Dust is alles wat we doen geïnspireerd door onze missie, waarden en visie.

wie zijn we

Gold Dust, opgericht in 1996, exploiteert een keten van 90 winkels over de hele wereld die meer dan 400 unieke en luxueuze geuren verkopen. Dust Dust heeft meer dan 1.300 medewerkers die klanten bedienen in meer dan 18 landen over de hele wereld, van Amsterdam tot Istanbul en het hele Midden-Oosten met een toewijding aan kwaliteit en meesterschap in de kunst van parfumerie, evenals een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van wierook, oosterse parfums en etherische oliën.

Gold Dust is een vooraanstaande en vertrouwde naam met meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van authentieke en luxe parfums. Goudstof staat bovenaan de parfum- en wierookhandel door de eerste plaats te behalen in het Midden-Oosten en Afrika en de elfde plaats wereldwijd volgens de internationale Euromonitor-classificatie van 2013 en het is gerangschikt als een van de 100 machtigste merken in Al-Saardiyah, Qatar en Turkije in 2013.

Specialisten in huisgeuren, trouwzalen, sportclubs en hotels
We hebben verschillende apparaten van verschillende groottes en bestrijken verschillende gebieden van 30 vierkante meter tot 1000 vierkante meter

onze missie

Bij Gold Dust begrijpen we dat het bereiken van leiderschap en leiderschap niet gemakkelijk is, en we moeten aandacht besteden aan de kleinste details om de wereld te bewijzen dat we dit leiderschap verdienen.

We streven naar perfectie, veelzijdigheid, verfijning en luxe in al onze producten. We streven ernaar creatief te zijn bij het kiezen van de ontwerpen van parfumflesjes en creatief in de samenstelling van geuren en parfums die ons Arabische en oosterse erfgoed en onze cultuur behouden.

onze visie

Bij Gold Dust zijn we trotse fans van ons Arabische erfgoed en ons doel is er één en dat is om het op de beste manier aan de wereld te presenteren. Voor ons doen we dit door middel van onze producten, elke geur draagt ​​een stukje van ons erfgoed en onze cultuur.

We streven altijd naar het hoogste niveau van uitmuntendheid. Of het nu gaat om uitmuntendheid in kwaliteit, exclusiviteit en privacy of de manier waarop we onze ideeën combineren om een ​​hoger concurrentieniveau te bereiken totdat we de grenzen van de hemel bereiken. Toegang tot de betoverende geuren, prachtige ontwerpen, fluwelen touch en legendarische verbeelding is ons doel. Tevredenheid zien in de ogen van onze klanten is ons doel

Mouiad